Ćufte u paradajz sosu
Sastojci
500g junećeg mlevenog mesa
1 jaje
50g bajatog hleba namočenog mlekom
2 kašike prezli
1 glavica crnog luka
2 čena belog luka
pola vezice peršuna
so, biber i vegeta po ukusu
Priprema
1.
Obe vrste luka iseckati, dodati u meso.
Promesati.
Dodati i ostale sastojke.
Oblikovati male loptice i redjati na pleh oblozen papirom za pecenje.
Rernu zagrejati na 200 stepeni i peci 20 minuta.
Za to vreme skuvati paradajz sos.
Ubaciti cufte i jos malo prokuvati.
Služiti uz pire krompir, makarone ili pirinač.
https://www.coolinarika.com
Sastojci
500g junećeg mlevenog mesa
1 jaje
50g bajatog hleba namočenog mlekom
2 kašike prezli
1 glavica crnog luka
2 čena belog luka
pola vezice peršuna
so, biber i vegeta po ukusu
Priprema
1.
Obe vrste luka iseckati, dodati u meso.
Promesati.
Dodati i ostale sastojke.
Oblikovati male loptice i redjati na pleh oblozen papirom za pecenje.
Rernu zagrejati na 200 stepeni i peci 20 minuta.
Za to vreme skuvati paradajz sos.
Ubaciti cufte i jos malo prokuvati.
Služiti uz pire krompir, makarone ili pirinač.
https://www.coolinarika.com

Нема коментара:
Постави коментар